The Avengers International Fan Forum Forum Index The Avengers International Fan Forum

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Forum theme

 
Post new topic   Reply to topic    The Avengers International Fan Forum Forum Index -> Help, Questions and New Member Introductions
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Sam
Have Fingers... Will Type!


Joined: 02 Sep 2008
Posts: 463
Location: Gilbert, AZ

PostPosted: Fri Jun 03, 2016 2:43 pm    Post subject: Forum theme Reply with quote

What's with the change? It's kinda plain-looking now! Sad
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Darren
Site Admin


Joined: 01 Sep 2008
Posts: 1708
Location: UK

PostPosted: Fri Jun 03, 2016 3:42 pm    Post subject: Reply with quote

Stay tuned as they say....Smile
Back to top
View user's profile Send private message
Ian Wegg
Little Wonder


Joined: 15 Sep 2011
Posts: 226

PostPosted: Sat Jun 04, 2016 12:22 am    Post subject: Reply with quote

I noticed earlier this week that the theme had been reset in my profile to something quite grey and plain with images missing. I set it back to subSilver which is I think was the old default.
Back to top
View user's profile Send private message
Alan
Site Admin


Joined: 01 Sep 2008
Posts: 2933
Location: The Edge of Avengerland

PostPosted: Sat Jun 04, 2016 1:07 am    Post subject: Reply with quote

Yes, subSilver is the default skin for the forum, Ian.
_________________
Alan
--
The Avengers Declassified

Hidden Tiger Books - now available: Avengerworld
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
denis rigg
How to Succeed... at Posting!


Joined: 06 Sep 2008
Posts: 940
Location: Moscow, Russia

PostPosted: Sat Jun 04, 2016 2:31 am    Post subject: Reply with quote

I had also a little problem with the new design of forum. When I went to the forum by Mozilla, the icon indicating the presence of new messages in the threads was missing, so I had to look at the dates. I tried to fix the problem, but could not. Sad
Eventually I switched to Google Chrome, where icon worked correctly. Minus - Mozilla is faster in performance for me than many other browsers.

As a result, I am pleased to see again the lovely old design. Smile
_________________
Russian fan-site Steedumbrella.
http://steedumbrella.ru

Denis
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    The Avengers International Fan Forum Forum Index -> Help, Questions and New Member Introductions All times are GMT - 9 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You can post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group. Hosted by phpBB.BizHat.com

Free Web Hosting | File Hosting | Photo Gallery | Matrimonial


Powered by PhpBB.BizHat.com, setup your forum now!
For Support, visit Forums.BizHat.com